NG HEMELRIJK

Met de NG Hemelrijk gaat Next Generation Shipyards terug de toekomst in. In deze toersleper zie en ervaar je de functionaliteit, kwaliteit en charme van een scheepsvorm die zich al decennia lang heeft bewezen. Het geveegde achterschip zorgt voor voldoende ruimte voor de schroef, zodat de volgstroom makkelijk losgelaten kan worden. De rompvorm van de NG Hemelrijk heeft weinig motorvermogen nodig en trekt nagenoeg geen golven. De lengte van de NG Hemelrijk is 13.10m, de breedte is 4.05m, de diepgang is 0.80m en de doorvaarthoogte is 2.45m.

De NG Hemelrijk is robuust en voldoende zwaar om veiligheid en comfort te bieden. De glamour van het schip zijn de klassieke details, nostalgische ramen, de koekoek, een sleepbeting en duimen onder aan de stalen bolders. Eén van de bijzondere kenmerken van de NG Hemelrijk is de naar voren breder wordende gangboorden met extra ruimte bij de bolders. Deze details zorgen ervoor dat het schip zeer vriendelijk in gebruik is.

De motorisering van de NG Hemelrijk wordt bepaald in overleg met de klant. Het beursmodel heeft een Volvo Penta D2-75 met generatorfunctie en een Mastervolt systeem. Andere motoriseringvormen zijn ook mogelijk. Door de constructie en de rompvorm van de NG Hemelrijk is zij perfect voor varen en droogvallen op het wad. De NG Hemelrijk heeft benedendeks opvallend veel ruimte en een goede stahoogte in alle vertrekken. De indeling wordt in overleg met de opdrachtgever bepaalt.

De opdrachtgever van de Louise-Marie heeft gekozen voor  een douche , toilet en een wastafel in een eigen ruimte. Voor 2 hutten met vier volwaardige slaapplaatsen en een grote leefruimte met kombuis. Het hele schip is voorzien van vloerverwarming.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
BV_certification_9001_tracciati
Back to top