Specials

NEXT GENERATION HOUSEBOATS

De specials van NG Shipyards worden ontwikkeld naar aanleiding van vraag uit de markt. Eén van deze specials is de NG Houseboat.

De NG Houseboat is een schip dat hoofdzakelijk bedoeld is om recreatief op te verblijven in een gezellige haven of in een mooi natuurgebied. Het schip is vergelijkbaar met een volledige recreatiewoning. Het grote voordeel van de NG Houseboat is de mogelijkheid om te variëren in ligplaats.
Eens toe aan een dagje rust? Dan het anker uit en genieten maar.
De NG Houseboat is verkrijgbaar in een vierpersoons of in zespersoons uitvoering.

NEXT GENERATION WORKBOATS

NG Shipyards kan met haar eigen afdeling ontwikkeling en engineering snel inspelen op speciale wensen van haar klanten. Zo is er bij voorbeeld het kleine werkschip “Sterke Jerke “, ontwikkeld voor gebruik in en nabij havens of waterwerken. Zij is door haar catamaran ontwerp bijzonder koersvast en zeer stabiel. Los varend kan ze een goede snelheid ontwikkelen en als sleep of duw schip is ze opmerkelijk dirigerend. “Sterke Jerke”  is zeer solide en met de zelflozende kuip en luchtdichte drijvers nagenoeg onzinkbaar.

Dit doordachte ontwerp is als gevolg van bijzonder efficiënt materiaal verbruik en directe techniek betrouwbaar en gunstig in prijs.

“Sterke Jerke”  kan aangepast worden aan diverse gebruiksmogelijkheden.
Zo zijn er mogelijkheden als bv rondvaart en dagrecreatie, partyboot met barbecue, visboot, werkponton, brandbestrijding, search and resque of als vrij varende veerpont.

NEXT GENERATION PONT

NG Shipyards heeft een voorontwerp gemaakt van een niet vrij varende pont voor voetgangers en fietsers.

De van aluminium gebouwde veerverbinding zal bestaan uit een pont met twee drijvende aanlandsteigers. Door een ketting geleding over de bodem van het vaarwater is de  pont route vast en is zeer eenvoudig te bedienen. Gebouwd conform de eisen en voorschriften van CE D keur (significante golfhoogte 50 cm) en geschikt voor het veilig overzetten van acht personen of vier personen met fiets. De pont is volledig zelf voorziend en vaart op duurzame energie uit zonnepanelen.

Er is een grote opslag en reserve vermogen beschikbaar door het gebruik van een grote accubank. Intelligente aansturing en veilige schakeling vindt plaats met behulp van programmeerbare modules. Waar het vaarwater het toelaat kan de pont onbemand varen door gebruik van GSM modules kan de pont over grote afstand bestuurd worden.

NEXT GENERATION MAKE OVER

NG Shipyards is begonnen aan een make over voor de tjalk “Neerlandia”.
Het schip uit 1909 is er slecht aan toe en de restauratie omvat bijna alle facetten.
Om te beginnen wordt het vlak (gedeeltelijk) vervangen.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
BV_certification_9001_tracciati
Back to top