Shiplift

NG Shiplift - ©2017NEXT GENERATION SHIPLIFT

NG Shiplift heeft een schepenlift op de buitenhaven van Lauwersoog.  De lift staat boven een bassin van 10 meter breed en heeft een capaciteit tot 220 ton scheepsgewicht. Hiermee is deze travel lift de grootste van Nederland, België en Noord-Duitsland. De lift is geschikt voor het hijsen van o.a. visserij schepen, werkschepen en schepen van de zogenaamde bruine vloot. De lift is eveneens geschikt voor het hijsen van de grotere en bredere catamarans.
Wij hanteren concurrerende prijzen die  gebaseerd zijn op afmeting en gewicht. Daarom zijn wij ook voor de kleinere schepen zeer betaalbaar. Vraag vrijblijvend een offerte via het contactformulier of telefonisch.

NG Shiplift beschikt verder over 10.000 m2 terreinen. Deze zijn beschikbaar voor stalling van schepen, materialen, goederen of voor op- en overslag, verhuur van containerplaatsen. Eveneens zijn er mogelijkheden voor ontvangen / verzenden / opslaan en beheren van spare-parts voor schepen. Informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Onder bepaalde voorwaarden is het toegestaan om tijdens het stallen van uw schip, zelfwerkzaamheden te verrichten.

NG Shiplift is vanaf zee dag en nacht bereikbaar. Diepgang vanaf zee naar Lauwersoog is 4.60 bij NAP. Diepgang van de haven 5 meter bij NAP. Afhankelijk van de weersomstandigheden betekend dit dat bij gemiddelde laagwaterstand schepen tot 3,5 meter diepgang de haven kunnen bereiken. Bij gemiddeld hoog water is ruim 5 meter diepgang mogelijk. Vanaf het binnenwater zijn we bereikbaar via de Robbegatsluis.

WAT WIJ DOEN

  • Vaartuigen tot 220 ton

  • Vaartuigen tot 10 meter breed

  • Veilig hijsen met 8 bestuurbare lieren

  • Liftingblocks met 3 hijsbanden per block

  • 12 hijsbanden om de krachten te verdelen

  • 24/7 inzetbaar

  • 10.000 m² opslagterrein

  • Opslag van spare-parts

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
BV_certification_9001_tracciati

 

Back to top