Over ons

WE ARE THE NEXT GENERATION

NG Shipyards heeft als doelstelling het ontwerpen en bouwen alsmede het onderhouden en herstellen van werkschepen tot 30 meter. Belangrijk aandachtspunt hierbij is het blijvend zoeken naar duurzame toepassingen en technieken om onze ecologische footprint te verminderen. Wij vinden het een uitdaging om onze specialistische kennis toepasbaar te maken. Om die reden steken wij tijd en energie in verschillende initiatieven en projecten . De verdere ontwikkeling van de “Ecolution” is daar een voorbeeld van.

Ons bedrijf bestaat uit gemotiveerde medewerkers. Met de aanwezige bedrijfsmiddelen en organisatie verrichten we alle werkzaamheden op het gebied van scheepsbouw en scheepsonderhoud.
We hebben een platte organisatiestructuur, zijn hard werkend, deskundig en flexibel en daardoor zeer goed in staat onze relaties op een verantwoorde manier te ont-zorgen.

 NG Shipyards heeft zich aangesloten bij de Koninklijke Metaal Unie en hanteert de Metaalunie Algemene Voorwaarden en de CAO Metaal en Techniek.
Wij zijn een erkend leerbedrijf niveau 3 en zien het als onze taak om regelmatig BBL leerlingen op te leiden.

Om onze eigen kennis uit te diepen en de professionele markten beter te kunnen bedienen, zijn wij lid van de
Dutch Ocean Group (DOG) en de Hydrografic Society Benelux (HSB)

Verantwoord

NG Shipyards wil op een maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen. Wij hanteren daarom vastgestelde normen en waarden en communiceren deze met onze werknemers.
Onze kernwaarden zijn samen te vatten in respect, openheid en betrokkenheid.

Visie

NG Shipyards streeft naar een gezonde transparante bedrijfsvoering en wil kansen benutten voor een beter milieu en een beter welzijn van de medewerkers. Bij het uitvoeren van onze activiteiten geven we daarom ruim aandacht aan milieu aspecten en aan de inrichting van onze werkplekken.

Missie

NG Shipyards neemt klimaatverandering serieus en werkt daarom als één van de partners in de Stichting Wadduurzaam aan het volledig fossielvrij maken van het schip Ecolution.

Albert Keizer

Albert Keizer

Algemeen en Commercieel Directeur NG

Eigenaar en oprichter NG Shipyards. Albert heeft ruim 17 jaar ervaring in de scheepsbouw als algemeen en technisch directeur. Hij heeft specialistische kennis van multibeam systemen en de integratie hiervan ten behoeve van hydrografische onderzoeksschepen. Onder zijn supervisie en verantwoording gebouwde schepen zijn o.a. in gebruik bij Geo-Plus Scheemda, Jan de Nul Aalst, Bravehaert Shipping Urk, Urban Planning Qatar, MMT Zweden en MRTS Rusland. Daarnaast is Albert heel direct betrokken geweest bij de bouw en de ontwikkeling van de “Ecolution”  in opdracht van en in samenwerking met Wubbo Ockels.

Lina Keizer

Lina Keizer

Office manager Financiën en Administratie

Voert al meerdere jaren de boekhouding en administratie van een aantal bedrijven.

Lina is verantwoordelijk voor de financiële zaken, de boekhouding en de personeel en salarisadministratie van de NG bedrijven. Verder vervult zij ondersteunende taken voor directie, productie, P&O en PR.

Dirk Keizer

Dirk Keizer

Manager Shiprepair Projectleiding en Engineering

Ruim 10 jaar ervaring in de scheepsbouw als werkvoorbereider en projectleider. Onder zijn leiding zijn o.a. loodstenders voor het Loodswezen gebouwd. Eveneens op zijn CV de projectleiding en medeontwikkeling van de “Ecolution” in opdracht van Wubbo Ockels(Ecolution BV). Taken als het organiseren van de werkplaats, inkopen en tekenwerk, zijn bij hem in uitstekende handen. Dirk heeft een gedegen technische kennis en is een uitstekende projectleider en engineer.

Herman Boonstra

Herman Boonstra

Manager Nieuwbouw Productieleiding en P & O

Herman is al zo’n 15 jaar werkzaam in de scheepsbouw. Ervaren in het beheersen van het bouwproces, planningen, productkwaliteit en personele aangelegenheden. Onder zijn verantwoordelijkheid zijn een groot aantal schepen gebouwd, zowel voor recreatief gebruik als voor de professionele markt. Herman heeft uitstekende technische kennis en een goed organisatorisch inzicht. Hij weet de juiste man op de juiste plaats te zetten.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
BV_certification_9001_tracciati
Back to top